• img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4

2.4.20

Αγαπημένοι μας γονείς,

Καλημέρα και καλό μήνα! Σας αποστέλλουμε το υλικό για τα παιδάκια μας και παράλληλα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μήνυμα, σήμερα ή αύριο, για να κάνουμε επιβεβαίωση της εγγραφής των παιδιών σας για την επόμενη σχολική χρονιά 2020-2021. 

Ευχαριστούμε!

 

Πολυαγαπημένα μας παιδιά,

Μπήκαμε στον Απρίλη και συνεχίζουμε να είμαστε περιορισμένοι στο σπίτι με την οικογένειά μας! Προσπαθούμε όλοι να είμαστε υπάκουοι στους γονείς μας και να συνεργαζόμαστε όμορφα μαζί τους, αλλά και με τα αδέρφια μας!

Στα ελληνικά σας στέλνουμε ένα τελευταίο επαναληπτικό φυλλάδιο της πρώτης ενότητας και μια δημιουργική εργασία για ένα φανταστικό ήρωα ή μια φανταστική ηρωίδα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια παρουσίαση για τα μέρη της πρότασης Υποκείμενο-Ρήμα-Αντικίμενο, με παραδείγματα, στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=duBVb8j5tdE&feature=youtu.be

Στα μαθηματικά εξασκούμαστε στις πράξεις, συμπληρώνοντας το φυλλάδιο επανάληψης. Επίσης, κάνουμε επανάληψη στις νοερές πράξεις, μελετώντας το αντίστοιχο φυλλάδιο και συμπληρώνουμε προαιρετικά το φυλλάδιο με τις νοερές πράξεις.

Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα! Θα τα πούμε ξανά τη Δευτέρα!

 

Με αγάπη,

οι δάσκαλοί σας

Έλενα Παναγίδου Δ΄1             Χάρης Χαριλάου Δ΄2               Έλενα Χριστοφόρου Δ΄3