• img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4

4.5.20

 

Αγαπημένα μας παιδιά,

 

Καλημέρα και Καλό Μήνα! Συνεχίζουμε κι αυτό τον μήνα να μαθαίνουμε από το σπίτι, προχωρώντας στην ύλη σε παρακάτω ενότητες, που δεν έχουν διδαχθεί στην τάξη. Συγκεκριμένα, στα ελληνικά ξεκινάμε την Ενότητα 9: Η παράσταση αρχίζει και στα μαθηματικά την Ενότητα 8: Κλάσματα.

Τόσο στα ελληνικά (1) όσο και στα μαθηματικά (2) σας στέλνουμε μία σειρά από φυλλάδια με εργασίες που αντιστοιχούν σε κάθε μέρα της βδομάδας. Στα φυλλάδια υπάρχουν ξεκάθαρες οδηγίες για τα μαθήματα που θα κάνετε κάθε μέρα. Παρακαλούμε όπως τις διαβάζετε προσεχτικά! Να παρακολουθείτε οπωσδήποτε τα βιντεάκια που υπάρχουν, πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο, και στη συνέχεια να λύνετε τις ασκήσεις που δίνονται. Παρακαλούμε όπως τις ασκήσεις  αυτές (όσες δεν είναι εργασίες των βιβλίων) τις λύνετε στα τετράδια ελληνικών και μαθηματικών που χρησιμοποιούσαμε στην τάξη, αφού πρώτα βάλετε ημερομηνία και τίτλο. Επίσης, δεν ξεχνούμε ότι πάντα χρησιμοποιούμε καλοξυσμένο μολύβι και γράφουμε όμορφα γράμματα! Στο μάθημα θα σας ζητείται να συμπληρώνετε και ασκήσεις στα βιβλία σας, με την ίδια προσοχή!

Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα! Θα τα ξαναπούμε την άλλη Δευτέρα για νέο υλικό που καθοδηγεί το καθημερινό διάβασμα! Μέχρι τότε, θα μιλήσουμε με νέους τρόπους, όπως θα σας εξηγήσουν οι γονείς σας!

 

Με αγάπη ❤️,

οι δάσκαλοί σαςΈλενα Παναγίδου Δ΄1             Χάρης Χαριλάου Δ΄2               Έλενα Χριστοφόρου Δ΄3

 

Υ.Γ.  Στον σύνδεσμό 3 στο Υλικό που ακολουθεί θα βρείτε τις λύσεις των μαθηματικών.