• img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4

18.5.20

Αγαπημένα μας παιδιά,

 

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα! Όπως θα έχετε ενημερωθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις 21.5.20 ανοίγουν τα δημοτικά σχολεία μέχρι τις 26.6.20. Ο τρόπος λειτουργίας θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, οι μαθητές κάθε τάξης θα χωριστούν σε δύο ομάδες, Ομάδα 1 και Ομάδα 2, και θα έρχονται στο σχολείο εκ περιτροπής. Θα ενημερωθείτε προσωπικά για την ομάδα σας! Η Ομάδα 1 θα πρέπει να έρθει στο σχολείο την Πέμπτη 21.5.20 και μετά την εβδομάδα 25-29.5.20. Η Ομάδα 2 θα έρθει την Παρασκευή 22.5.20 και μετά θα ξαναέρθει την εβδομάδα 1-5.6.20. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες θα έρχονται εναλλάξ κάθε βδομάδα.

Συνεπώς, γι αυτή την εβδομάδα η εξ αποστάσεως εκπαίδευσή μας θα αφορά μόνο τις πρώτες τρεις μέρες. Συγκεκριμένα, στα ελληνικά συνεχίζουμε την Ενότητα 9: Η παράσταση αρχίζει και στα μαθηματικά συνεχίζουμε την Ενότητα 9: Μικτοί αριθμοί και Δεκαδικοί αριθμοί. Τόσο στα ελληνικά (1) όσο και στα μαθηματικά (2) σας στέλνουμε μία σειρά από φυλλάδια με εργασίες που αντιστοιχούν στις τρεις πρώτες μέρες της βδομάδας.

Εδώ στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, θα ξαναβάλουμε υλικό την άλλη Δευτέρα, σχετικό με την πρόσφατα διδαχθείσα ύλη! Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα! Θα τα πούμε σύντομα κι από κοντά!

 

Με αγάπη ❤️,

οι δάσκαλοί σας

Έλενα Παναγίδου Δ΄1             Χάρης Χαριλάου Δ΄2               Έλενα Χριστοφόρου Δ΄3

Υ.Γ.  Στον σύνδεσμό 3 στο Υλικό που ακολουθεί θα βρείτε τις λύσεις των μαθηματικών.